Naar inhoud

Nieuws

Vanaf 20/09: Kapellendries tijdelijk éénrichtingsverkeer

werken De nieuwe fiets- en voetgangersbrug over de Schelde is in gebruik. De Vlaamse Waterweg werkt momenteel verder aan de afwerking van het pleintje aan Kapellendries en plant om eind september de passerelle af te breken. De werfzone neemt de helft van de rijbaan op Kapellendries in. Dit gaat gepaard met enkele ingrijpende verkeersmaatregelen, vanaf donderdag 20 september, tot aan de kerstvakantie. Zo wordt op een deel van Kapellendries eenrichtingsverkeer ingevoerd, en wordt het verkeer omgeleid via de Cooppallaan, Damstraat en Zavelstraat.
 • Kapellendries wordt éénrichting, tussen de Tragelweg en de rotonde aan Nieuwe Brug, richting rotonde.
  Tussen het Molenstraatje en de Tragelweg blijft Kapellendries bereikbaar in twee richtingen voor plaatselijk verkeer.
 • Alle verkeer komende van Nieuwe Brug richting Wetteren Overschelde/Laarne/Kalken wordt omgeleid via Cooppallaan, Damstraat, Zavelstraat en Laarnesteenweg.
 • Alle verkeer komende van Wetteren Ten Ede richting Wetteren Overschelde/Laarne/Kalken wordt omgeleid via Damstraat, Zavelstraat en Laarnesteenweg.
 • In de volledige Zavelstraat wordt éénrichtingsverkeer ingevoerd, verkeer kan enkel rijden in de richting van de Laarnesteenweg.
  De Zavelstraat inrijden vanop de Laarnesteenweg is niet mogelijk.
  Alle verkeer komende van Laarne richting Wetteren Ten Ede of het bedrijventerrein Stookte wordt omgeleid via Kapellendries en Cooppallaan.
 • Fietsers kunnen op Kapellendries en Zavelstraat in twee richtingen blijven rijden.
  De nieuwe fiets- en voetgangersbrug blijft tijdens de werken vanuit alle richtingen bereikbaar voor fietsers.

Hieronder vindt u een plan met de tijdelijke verkeerssituatie.

Datum van het bericht: 14-09-2018