Naar inhoud

Nieuws

BEKENDMAKING PUBLIEKSRAADPLEGING IMPERIAL

5

Buurtbewoners van Imperial Chemical Logistics NV (Vantegemstraat 29) krijgen de kans om het nieuwe ontwerp van het bijzonder nood- en interventieplan te raadplegen. Dit plan geeft o.a. meer informatie over risico, alarmeringsprocedures en beschermingsmaatregelen voor de bevolking. Bepaalde gegevens zijn uit het ontwerp van het nood- en interventieplan aan de raadpleging onttrokken.

Deze uitnodiging is gericht aan de bevolking, organisaties en inrichtingen gelegen in de vastgelegde noodplanningszone. Deze zone valt over een deel van het grondgebied van de gemeenten Wetteren, Destelbergen, Laarne, Lede, Melle, Merelbeke, Oosterzele, Sint-Lievens-Houtem en Wichelen. Zie kaartje hierbij. 

Het ontwerp van dit plan kan alleen op afspraak geraadpleegd worden in het Federaal Huis van de Gouverneur in Gent, Kalandeberg 1 (enkel van 1 tot 30 maart 2018). Een afspraak maken kan via mail: elke.allaert@ibz.fgov.be.

Bemerkingen en adviezen i.v.m. dit plan moeten worden bezorgd aan de federale dienst noodplanning van de gouverneur d.m.v. het formulier. Persoonlijk afgeven op volgend adres of per post of via mail bezorgen ten laatste op 30 maart 2018 om 16u.

Federale dienst noodplanning Oost-Vlaanderen, Kalandeberg 1, 9000 Gent

Voor meer informatie: elke.allaert@ibz.fgov.be

Datum van het bericht: 22-01-2018