Naar inhoud

Nieuws

UiTPAS Dender

UiTPAS

Ontdek nu ook in onze regio de voordelen van UiTPAS.
UiTPAS is een spaarkaart voor vrije tijd. Iedereen kan de UiTPAS gebruiken voor cultuur, sport en ontspanning: film, toneel, dans, sportclub, cursussen ... Bij elke activiteit spaar je punten. Die punten kan je ruilen voor gratis tickets, kortingen of andere cadeaus.

Wat is UiTPAS met kansentarief?
Mensen met een beperkt inkomen hebben recht op een UiTPAS met kansentarief. Met deze pas betaal je minder als je naar een activiteit gaat. Natuurlijk kan je ook punten sparen en ruilen. Denk je dat je in aanmerking komt? Ga dan zeker langs bij het Sociaal Huis. Let op: het recht op een verhoogde tegemoetkoming, geeft NIET automatisch recht op een UIT-pas.

UiTPAS in de Denderstreek
Je kan punten sparen en ruilen in alle deelnemende gemeenten van UiTPAS Dender maar ook in andere UiTPASregio’s (het kansentarief is beperkt tot UiTPAS Dender). Vergeet dus zeker je UiTPAS niet als je op stap gaat.

Koop je UiTPAS en spaar punten
Voor 5 EUR of 2 EUR als je minderjarig bent. Een UiTPAS met kansentarief is gratis. Meteen bij aankoop krijg je een heleboel welkomstvoordelen. Meer info vind je op www.uitpasdender.be 

Heb je genoeg punten gespaard? Dan kan je deze ruilen voor allerlei UiTPAS-voordelen. Kortingen, gratis tickets, gadgets, unieke cadeaus … Er is steeds een wisselend aanbod. Een overzicht van de ruilvoordelen vind je op www.uitpas.be
of de Facebookpagina UiTPAS Dender.


Verkooppunten UiTPAS zonder kansentarief in Wetteren :

  • Infopunt Toerisme (Markt 27)
  • CC Nova (Molenstraat 2B)
  • Bibliotheek (Markt 23)
  • Sporthal De Warande (Warandelaan 14B)
  • Zwembad De Warande (Warandelaan 14)

Verkooppunten UiTPAS met kansentarief:

Sociaal Huis (Scheldedreef 52)

Datum van het bericht: 17-11-2017