Naar inhoud

Nieuws

 • Zandloper op afspraak Bezoek aan het gemeentehuis? Maak een afspraak!

  In het nieuwe gemeentehuis werken we voor bijna alles op afspraak. Klik hier om te zien waarvoor geen afspraak nodig is. Bekijk hier hoe je een afspraak maakt.

  Maak hier je afspraak:

  - rechtstreeks via de Afsprakenlink (Vind je niet wat je zoekt? Kijk dan in de lijst zonder afspraak, of neem telefonisch contact op)

  - aan het onthaal in het Gemeentehuis, Rode Heuvel 1 (maandag en donderdag: 9 - 13 uur, woensdag: 9 - 13 uur en 14 - 16 uur,  dinsdag: 9 - 13 uur en 15 - 20 uur, vrijdag: 9 - 12 uur)

  - via 09 369 00 50 (telefonisch kan je ons bereiken tijdens de deze uren: maandag, woensdag en donderdag: 9 - 13 uur en 14 - 16 uur, dinsdag: 9 - 13 uur en 14 - 18 uur en vrijdag: 9 - 12 uur)

  Vermijd een verplaatsing:

  Veel zaken kan je via het digitaal loket van thuis uit afhandelen!

  Op de dag van je afspraak:

  Op de dag van je afspraak kom je naar het Gemeentehuis. Als er benodigdheden vermeld werden bij het maken van je afspraak, breng deze dan zeker mee. Op de ticketzuil klik je op 'Ik heb een afspraak' en je geeft je geboortedatum in of scant de QR-code uit je bevestigingsmail.
  Kom zeker op tijd! Ben je te laat, dan zal je een nieuwe afspraak moeten maken.

  Verplaatsen of annuleren

  Kan je onverwachts niet komen? Wijzig of annuleer dan je afspraak online via de link in je bevestigingsmail, of bel 09 369 00 50. Zo kunnen we een ander sneller helpen!


  lees meer
 • wegomlegging Scheldedreef afgesloten 21/11/2018

  Woensdag 21 november vanaf 5u tot 11u wordt de Scheldedreef afgesloten voor het doorgaand verkeer en dit wegens betonpompwerken. De omleiding loopt via Moerstraat, Korte Bergstraat, Florimond Leirensstraat en Markt. (De eerder aangekondigde afsluiting op 19/11 gaat niet door.)


  lees meer
 • logo 20 november: open milieuraad: oprichten van een burgercoöperatie rond duurzame energie
  Samen met Energielandschap Oost-Vlaanderen en Rescoop Vlaanderen startte Wetteren, samen met een aantal buurgemeenten, het project “van burgerinitiatief naar energiecoöperatie”.
  lees meer
 • Enquête Wetteren Wat vind jij van onze dienstverlening?

  Jou zo goed mogelijk helpen, daar streven we naar. Gemeente en OCMW Wetteren verbeteren hun dienstverlening elke dag. Maar daarvoor hebben we jouw mening en ervaringen nodig. Vul je onze enquête in via deze link? Dat kan helemaal anoniem.
  Tien minuutjes van jouw tijd helpen al onze bezoekers een stap vooruit!


  lees meer
 • Wapenstilstand 11 november: Herdenking Wapenstilstand en tentoonstelling

  Op 11 november herdenken we Wapenstilstand. Naar goede gewoonte gaat dit in Wetteren gepaard met een herdenking op de dag zelf. Vanaf maandag 12 november loopt er ook een tentoonstelling in De Poort.


  lees meer
 • Wegenwerken Colmanstraat Laarne afgesloten

  In Laarne is door een verzakking in de weg dringende herstellingswerken aan de Colmanstraat. Omdat het risico op een plotse inzakking te groot is, is alle doorgaand verkeer verboden. De werken zullen zeker een maand duren. Alle details: https://www.laarne.be/website/16946-www .


  lees meer
 • De Warmste Week De Warmste Week in Wetteren

  De Warmste Week is uitgegroeid tot de grootste solidariteitsactie van Vlaanderen. Vorig jaar werden er 10.576 acties voor 1.642 verschillende goede doelen georganiseerd. In totaal werd een opbrengst van maar liefst 10.846.566 euro verdeeld over alle goede doelen. Dit jaar is er opnieuw keuze uit meer dan 1.000 goede doelen.
  Ook gemeente en OCMW Wetteren zetten zich in, zowel met acties waar het personeel aan deelneemt, als acties waaraan ook Wetteraars kunnen participeren. Doe jij mee?


  lees meer
 • Markt Marktactie 2018

  Ga jij naar de wekelijkse donderdags- en zondagsmarkt? Lees dan zeker verder! Want de jaarlijkse marktactie is start op 15 november. Er zijn heel wat aankoopbonnen te winnen.


  lees meer
 • zorg Welzijnspremies gemeentebestuur Wetteren

  Lokaal bestuur Wetteren biedt een aantal premies aan voor zieken en zorgbehoevenden: Gemeentelijke mantelzorgpremie, Premie Thuisopvoeding voor kinderen met een handicap en Gemeentelijke vakantietoelage voor zieken en personen met een handicap. Lees meer via onderstaande link.


  lees meer
 • Vacature Vacature Departementshoofd Interne Zaken en Burgerzaken

  Gemeentebestuur Wetteren wenst een voltijds statutair Departementshoofd Interne Zaken en Burgerzaken (A4a-A4b) aan te werven. Lees het informatiebericht met de functiebeschrijving en solliciteer tot en met 27 november 2018.


  lees meer
 • Vacature Vacature Diensthoofd HR

  Gemeentebestuur Wetteren wenst een voltijds statutair Diensthoofd HR (A1a-A3a) aan te werven. Lees het informatiebericht met de functiebeschrijving en solliciteer tot en met 27 november 2018.


  lees meer
 • droog Tegemoetkoming voor landbouwers wegens droogte

  De droogte in de lente en zomer van 2018 is erkend als landbouwramp. Landbouwers kunnen vanaf nu een tegemoetkomingsaanvraag indienen voor vergoeding van de geleden schade die werd vastgesteld door de gemeentelijke schattingscommissies. De uiterste indieningsdatum is 28/02/2019.


  lees meer
 • zone zuid oost Vacature brandweerman-vrijwilliger

  De hulpverleningszone Zuid-Oost werft aan: 10 brandweerman-vrijwilligers (m/v/x).


  lees meer
 • Logo Be Alert BE-Alert: meteen verwittigd bij een noodsituatie

  Een grote brand, een overstroming of een stroomonderbreking? Bij een noodsituatie in onze gemeente, willen we jou graag snel verwittigen. Registreer je dus snel bij Be-Alert.


  lees meer
 • Jobs in Wetteren Jobs in Wetteren

  Zoek je werk in eigen streek? Kijk dan op jobsinwetteren.be!


  lees meer
 • Wegenwerken & Verkeershinder Wegenwerken & Verkeershinder
  Wegenwerken, wielerwedstrijden, kermis... kunnen verkeershinder veroorzaken.

  Hier vind je steeds het meest recente overzicht op kaart.


  lees meer
 • meer nieuws