Naar inhoud

Nieuws

Marktactie 2018

Markt

Ga jij naar de wekelijkse donderdags- en zondagsmarkt? Lees dan zeker verder! Want de jaarlijkse marktactie is start op 15 november. Er zijn heel wat aankoopbonnen te winnen.

Wetteren houdt van haar markten. Het is de ideale gelegenheid om rond te wandelen, mekaar te ontmoeten, een terrasje te doen, en natuurlijk ook te winkelen. Elke donderdag- en zondagvoormiddag is marktdag in Wetteren. Op donderdag kan je tussen 8 en 13 uur terecht op het marktplein in het centrum voor groenten en fruit, brood, charcuterie, kaas en artisanale producten tot kinder-, dames en herentextiel, onderhoudsproducten, lederwaren en nog veel meer. Voor de wekelijkse zondagsmarkt, een typische boerenmarkt met vooral voeding en bloemen, moet je tussen 8 en 13 uur op het Felix Beernaertsplein zijn.

Wie komt inkopen op de wekelijkse marktdagen tussen 15 november en 2 december 2018 maakt kans om één van de 150 aankoopbonnen te winnen.  Alle abonnement-houdende  markthandelaars doen mee met de actie. De trekking van de te winnen aankoopbonnen is op 10 december 2018. Deze bonnen kan je besteden op de markten tot en met 31 januari 2019.

Deelnemen is eenvoudig. Als marktbezoeker krijg je bij elke aankoop een deelnamekaart, vul alle gegevens in en deponeer dan je kaart in de box die op de marktdagen op het plein zelf staat. Buiten de marktdagen vind je de box aan het onthaal van het gemeentehuis op Rode Heuvel. De winnaars worden persoonlijk verwittigd per brief.

 

Datum van het bericht: 09-11-2018