Naar inhoud

Nieuws

4/10: gratis energiefit-avond Dakisolatie

Energiefit

Je dak ‘energiefit’ laten isoleren? Leer het van een architect!

De Energiefit-avond Dakisolatie in Wetteren heeft plaats op 4 oktober 2018 in LDC ‘de koffiebranderij’, Molenstraat 50 van 19u30 tot 21u00. Inschrijven kan via de website www.eandis.be/energiefit of in het gemeentehuis.

 

Dakisolatie is een van de meest interessante investeringen die je kunt doen aan je woning. Er zijn bovendien erg veel mogelijkheden, ook voor wie denkt dat er ingrijpende werken nodig zijn. Informeer je goed. Zo laat je je niet afschrikken door indianenverhalen, vermijd je verrassingen, doorprik je verkooppraatjes en maak je betere keuzes. Tegelijk zorg je voor een lagere energiefactuur en een beter wooncomfort. Schrijf je daarom vandaag nog in voor onze gratis Energiefit- avond in Wetteren!

Onafhankelijk advies in mensentaal

Eandis en architectenvereniging NAV ontwikkelden een avondsessie waarmee je alle informatie meekrijgt die je nodig hebt over dakisolatie. Voorkennis is niet nodig. Technische aspecten worden meegegeven in mensentaal door een ervaren architect. Hij geeft je onafhankelijk advies over de voor- en nadelen van materialen en technieken. Hij illustreert alles met zowel goede als slechte praktijkvoorbeelden en verduidelijkt typische bouwproblemen, zoals bouwknopen of koudebruggen.

Schrijf je vandaag nog in!

Deze Energiefit- avond is gratis. Wacht wel niet te lang, want het aantal plaatsen is beperkt.

Datum van het bericht: 03-09-2018