Naar inhoud

Nieuws

20/08 - 24/08: Werken op de Zuidlaan

werken

In de week van 20 tot en met 24 augustus werkt het Agentschap Wegen en Verkeer op Zuidlaan. De aannemer voert verschillende herstellingswerken uit. Het verkeer op de Zuidlaan wordt geregeld via tijdelijke verkeerslichten. De werken duren in totaal drie dagen.

Fasering en situatie voor het verkeer
Dag 1 en 2

Tijdens de eerste dag wordt er gewerkt aan de buitenbocht op de Zuidlaan, vanaf de Rozenstraat tot vlak voor het kruispunt. Op de tweede dag wordt de binnenbocht aangepakt. De werfzone begint net na de de fietsoverstreek tot aan de Rozenstraat. Het verkeer op de Zuidlaan is mogelijk en wordt geregeld via tijdelijke verkeerslichten. Het verkeer kan beurtelings passeren. Het verkeer vanuit Smetlede rijdt via de Serskampsteenweg naar de Zuidlaan. Het fietspad op de Zuidlaan blijft toegankelijk in beide richtingen.

Dag 3
De laatste dag van de werken vinden plaats op de Zuidlaan van de Rozenstraat tot voor de Korte Massemsesteenweg (richting E40). Verkeer richting de E40 rijdt om via de Victor van Sandelaan en de Korte Massemsesteenweg. Doordat er gewerkt wordt aan de rijbaan zal ook de parkeerstrook niet toegankelijk zijn. Fietsers kunnen het fietspad blijven volgen, daar wordt niet gewerkt.

Datum van het bericht: 01-08-2018