Naar inhoud

Nieuws

Wetteren zomert

Wetteren zomert!

Wetteren zomert betekent vier maanden zomerplezier met kermissen, buurtfeesten, rommelmarkten, optredens, theaterfestivals, wandel- en fietstochten, alpacawandelingen en zo veel meer. Van thuisblijven kan geen sprake meer zijn. Al wat in de zomermaanden te beleven valt, vind je nu in deze handige brochure!

Voor het tweede jaar op rij wordt het aanbod tijdens de zomermaanden in Wetteren gebundeld onder het thema Wetteren Zomert. Ons openluchtzwembad wordt na de opfrisbeurt extra in de kijker gezet. Hopelijk zijn de weergoden ons gunstig gezind en zorgen ze voor aangename temperaturen zodat jong en oud een verfrissende duik kan nemen in de Warande. Het zwembad is geopend van begin juni tot en met september (sluiting afhankelijk van het weer) van maandag tot vrijdag van 9.30 u tot 20 u en op zaterdag en zondag van 9.30 u tot 18 u.

De kick-off van Wetteren zomert was op zaterdag 9 juni tijdens Ola!Peloezza in de Warande. We sluiten de zomer af op vrijdag 21 september met de opening van het cultuurseizoen van cc Nova. Kom dan zeker langs in de foyer van cc Nova en geniet van een lekker drankje en de gezellige beats van Radio Martiko. We starten om 18.30 u en gaan door tot?

Geniet ervan en veel zomerplezier!

Datum van het bericht: 01-07-2018