Naar inhoud

Nieuws

Een nieuw seizoen voor cc Nova

brochure cc nova

Het wordt er eentje om duimen en vingers bij af te likken, dat kunnen we jou nu al vertellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van kleppers als Frank Boeijen, Wouter Deprez, K’s Choice, Jef Neve, Paul Michiels, Huub Stapel en Dirk Roofthooft? Maar zoals zo vaak zit schoonheid ook verborgen op onbekendere plekjes. Kijk dus zeker even verder dan de grote namen. Je vindt gegarandeerd nog veel meer dat je zal bevallen.

Benieuwd wat er komend seizoen te beleven valt in cc Nova? Op de website van het cultuurcentrum kan je alles ontdekken. Blader je liever in de programmabrochure en heb je er nog geen? Geef dan een seintje aan cc Nova.

De ticketverkoop start op maandag 11 juni om 19 uur voor wie tickets én een vriendenpas wil aankopen en voor -26-jarigen. Net als vorig jaar start de verkoop eerst online. Wie niet goed weg weet met het online reserveren, is die avond van 19 tot 21 uur welkom in de bibliotheek. Zonder vriendenpas kan je reserveren vanaf 18 juni. De ticketverkoop voor de voorstellingen van Wouter Deprez start op 21 juni.

Info: cc Nova, 09 365 20 20, www.ccnovawetteren.be

Datum van het bericht: 20-06-2018