Naar inhoud

Nieuws

Nieuwe wandel- en fietskaart Bloeiend Oost-Vlaanderen.

Brochure Bloeiend Oost-Vlaanderen

Een nieuwe, uitgebreide toeristische kaart met 5 fietsroutes en 3 wandelroutes in de sierteeltstreek is vanaf nu gratis verkrijgbaar bij onze dienst Toerisme (Markt 23, Wetteren).

Spring dus gerust eens binnen en maak kennis met de sierteelt, een boeiend stukje Oost-Vlaams erfgoed!Wil je tussen serres en bloemenvelden fietsen? Wandelen door een Engelse parktuin? Weten waar je azalea groeit? Deze vijf fietsroutes en drie wandelroutes laten je kennismaken met de sierteelt, een boeiend stukje Oost-Vlaams erfgoed.

De trajecten op deze nieuwe kaart leiden wandelaars en fietsers door het landschap van sierteeltbedrijven, velden en serres, en langs kastelen, bloemistenvilla's en watertorens. Ook musea, bezoekerscentra en horecazaken die een link met die sierteelt hebben worden aangeduid.

De gratis kaart "Bloeiend Oost-Vlaanderen", die bij onze dienst Toerisme te verkrijgen is,   bundelt het beste wat de Oost-Vlaamse bloemenregio te bieden heeft:

•5 fietsroutes en 3 wandelroutes in dé bloemenregio van Vlaanderen 
•Fiets of wandel doorheen de kleurrijke sierteeltstreek 
•Uitgebreide kaart met routebeschrijving en leuke stops onderweg 
•Inclusief kalender met de mooiste bloemevents


Breng dus zeker een bezoekje aan de dienst Toerisme, Markt 23 Wetteren, om deze toeristische kaart gratis te verkrijgen.

Deze wandel- en fietskaart kadert binnen het Platteland Plus Project 'B(l)oeiend Oost-Vlaanderen' en werd gerealiseerd door Toerisme Oost-Vlaanderen en haar copromotoren het Proefcentrum voor Sierteelt en onze eigen gemeente Wetteren.

Datum van het bericht: 09-06-2017