Naar inhoud

Nieuws

24-25/06: Wetterse Topdagen

De Romeo's Hou 24 en 25 juni zeker vrij, want dan zijn de Wetterse Topdagen er weer! In het centrum van Wetteren is weer van alles te beleven met animatie, braderie, sfeervolle standen, gezellige terrasjes... 
Op zaterdag is er een 'Vlaams Muziekfeest' en zondag starten De Romeo's het feest met enkele verrassingsgasten op de Markt in Wetteren.
Plaats 24 en 25 juni in je agenda, want dan zijn we er opnieuw met de Wetterse Topdagen! In het centrum van Wetteren zullen er alweer talrijke activiteiten te beleven zijn.

Op zaterdag 24 juni lokken de centrumstraten het volk met braderie, aantrekkelijke koopjes, sfeervolle standen, animatie, straattheater, muziek, gezellige terrasjes en zeer veel amusement. De braderie begint dit jaar om 10 uur.  Om 18 uur start op de Markt van Wetteren het 'Vlaams Muziekfeest' met tal van bekende Vlaamse artiesten.

Op zondag 25 juni is er nog meer braderie en animatie vanaf 14 uur. Om 17 uur begint 'Feest op het Plein' op de Markt, een groot meezingspektakel: meezingen, dansen, springen… alles is toegestaan. Deze zomershow duurt ongeveer 3 uur en bestaat uit 3 muzikale delen. De gastheren van deze muzikale delen zijn De Romeo’s. Zij zullen, samen met hun 8-koppige live band, een groot meezingfeest bouwen. In elk muzikaal deel zal er een verrassingsgast optreden. Tussen de muzikale delen worden spelletjes gespeeld op het podium, en dit met het publiek. Leuke prijzen, toffe spellen… leuk voor het publiek!

Datum van het bericht: 15-05-2017