Naar inhoud

Nieuws

Meimaand = Marktactie

Markt Wetteren houdt van haar markten. Om de marktbezoekers extra te verwennen, roepen we elke donderdag en zondag van de maand mei uit tot 'Dag van de Markt'! Aan het eind van elke marktvoormiddag, om half twaalf, worden er prijzen verdeeld, geschonken door de handelaars. Alle vaste marktkramers doen mee met de actie. Aan het eind van de maand wordt de hoofdprijs verloot: een fiets!

Een markt is de ideale gelegenheid om rond te wandelen, mekaar te ontmoeten, een terrasje te doen, en natuurlijk ook te winkelen. Elke donderdag- en zondagvoormiddag is marktdag in Wetteren. Op donderdag kan je tussen 8 en 13u terecht op het marktplein, voor groenten en fruit, brood, charcuterie, kaas en artisanale producten tot kinder-, dames en herentextiel, onderhoudsproducten, lederwaren en nog veel meer. Voor de wekelijkse zondagsmarkt, een typische boerenmarkt, moet je tussen 8 en 13u op het Felix Beernaertsplein zijn.

Hoe neem je deel? Als marktbezoeker krijg je een stempelkaart van je markthandelaar. Je krijgt bij elke aankoop 1 stempel. Heb je drie verschillende stempels verzameld, van drie verschillende kramen dus, dan kan je je kaart deponeren in de box die op de markt zelf staat. Buiten de marktdagen vind je de box aan het onthaal van het gemeentehuis. Uit al die stempelkaarten worden de winnaars geloot. Winnaars worden persoonlijk verwittigd.

De eerste loting vindt plaats op 4 mei, om half twaalf, op de markt.

De trekking van de hoofdprijs vindt plaats op 1 juni om 12u op de markt.

Info: markten@wetteren.be

Datum van het bericht: 04-05-2017