Naar inhoud

Nieuws

Ik beweeg in De Warande

sport

Goede voornemens gemaakt? Kom sporten in De Warande en verzamel vijf stempels! In ruil krijg je een superhip fluohesje ‘Ik beweeg in de Warande!’ (zolang de voorraad strekt)

We merken dat heel veel ouders, zowel tijdens de week als in het weekend, hun kinderen naar De Warande brengen voor diverse sport- en zwemlessen. Daarnaast merken we ook dat heel veel individuele sporters sporten en bewegen op het domein van de Warande. 

Om de ouders aan te zetten tot meer beweging en de niet-georganiseerde sporters te belonen stellen we met trots de actie ‘Ik beweeg in De Warande’ voor.
 
Tijdens de uurtjes dat de kinderen actief zijn in de sportclub bieden wij een compleet domein inclusief Finse piste, outdoor-fitness, binnenzwembad en sporthal waar je zelf een uurtje of langer kan sporten en bewegen. Dit is niet alleen goed voor de fysiek maar ook voor de algemene gezondheid. 
 
 Na vijf keer bewegen in De Warande heb je voldoende stempels verzameld voor een superhip fluohesje met opdruk ‘Ik sport in De Warande’. De hesjes zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en maten (zolang de voorraad strekt). 
 
Meld je aan de balie van het zwembad of de sporthal en vraag je persoonlijke spaarkaart. Je kan je spaarkaart gewoon aan de balie laten liggen, ze wordt voor je bijgehouden.
Download: ik beweeg

Datum van het bericht: 25-08-2017