Naar inhoud

Nieuwsoverzicht

 • 18.10 Nacht van de duisternis

  Tijdens de Nacht van de Duisternis op 20 oktober dooft Wetteren de openbare verlichting van 19 tot 23 uur. Dan kan je even proeven van de rust en gezelligheid van een echt donkere nacht.

 • 26.09 Resultaten handhavingsweek

  Zwerfvuil en sluikstort: iedereen ergert er zich dood aan en niemand doet het. Toch kost het elk jaar meer dan 60 miljoen euro om ruim 25.000 ton zwerfafval op te ruimen. Wat niet wordt opgeruimd komt uiteindelijk in onze zeeën en oceanen terecht: de plastic soep. Wat daar geen slachtingen aanricht onder het zeeleven breekt de natuur in piepkleine stukjes waarna het uiteindelijk via de voedselketen weer bij ons belandt. 

 • 23.09 Collectieve stookolietanksanering: vraag je offerte aan!

  Woonplus organiseert een collectieve sanering van buiten gebruik gestelde stookolietanks. Niet alleen is het saneren van een tank goedkoper dan een eventuele bodemsanering, maar door een grote groep geïnteresseerden te verzamelen kan de kostprijs gedrukt worden.

 • 04.08 Nieuw KB identificatie en registratie pluimvee en konijnen

  Op 4 juli 2018 is het koninklijk besluit (KB) verschenen dat de wetgeving over identificatie- en registratie (I&R) voor pluimvee en konijnen vastlegt. Ontdek welke wijzigingen dit KB meebrengt voor u als pluimvee- of konijnenhouder.